Verkoop van stacaravans in Bretagne

Na een overgangsperiode jaar als gevolg van de verandering van eigendom, camping Kervilor het nemen van een nieuwe richting en vul het aanbod huurwoningen voor particulieren.

Sinds enkele jaren ongeveer twintig families, ondernemingsraden en C.O.S. we blijk geven van hun loyaliteit en zijn jaarlijks blij om terug te komen om te verblijven in hun stacaravan na het passeren van de winter. Het verlaten van de open haard rustgevende hun grote huis in hun eigen tempo en volgens hun verlangens, hun rendement te verspreiden, en kamperen leven weer geleidelijk aan door hen in het bijzonder. Ook, elk van de eigenaren landschap zorgvuldig en met veel plezier haar interne en externe huur waardoor het meer comfortabel of handig, zodat alle inzittenden zijn gevonden zijn merken. Immers, voor hen is het een tweede thuis!

Ik wens om deze activiteit binnen de camping te ontwikkelen, verschillende modellen van gebruikte stacaravans zijn reeds beschikbaar in het veld op een discrete grasveld grond van minstens 100m². Als u op zoek bent naar wat tijd voor een stacaravan die u wilt kopen, zonder het ongemak van het hebben van de installatie te organiseren, dit is de tijd en de perfecte keuze! Als alternatief, en als je in plaats daarvan je onderzoek beginnen en je nog steeds aarzelt tussen de negen of gelegenheid, onze dienstverleners gespecialiseerd in de productie van outdoor accommodaties, waaronder stacaravans, bieden verschillende modellen 2 of 3 slaapkamers, met of zonder terras, uitgerust met extra opties of comfort. U heeft de keuze om uw "home sweet home" verzinnen in vrede te hebben.

Op dezelfde camping, kan 2 blootstelling modellen worden bezocht om u te helpen ontdekken de Louisiana of Rapidhome merken. Een catalogus van verschillende stacaravans reeksen wordt aangeboden en kan worden gegeven aan u tijdens uw bezoek op de beboste terrein camping Kervilor. Ideaal gelegen tussen de jachthaven van La Trinité sur Mer en de badplaats Carnac, zult u genieten van uw bezoek aan onze prachtige streek en zijn afkomstig uit het warme welkom te ontdekken ...

mobil-home louisianemobil-home rapidhome