Nieuw

Nieuw speelterrein.

Het speelterrein krijgt in het seizoen 2017 een geheel nieuw gezicht.

Vanaf oktober 2016 heeft de technische ploeg van Camping Kervilor zich beziggehouden met het verwijderen van de oude uitrusting en het monteren van de nieuwe toestellen.

Hun belangrijkste motivatie? Er voor zorgen, dat jong en oud na de heropening plezier kan beleven aan het prachtige nieuwe speelterrein, vol met activiteiten: wiptoestellen, schommels en glijbanen, draaimolens en trampolines. De oude tennisbaan heeft plaats gemaakt voor 3 sprookjesachtige springkussens, aangepast aan diverse leeftijdsgroepen.

En als kers op de taart? Een 27 meterslange kabelbaan!

Zo vliegt u over het nieuwe speelterrein in zijn volle omvang.

Petanque toernooi in de avonduren rondom een geanimeerde maaltijd.

Als aanvulling op de gewone activiteiten biedt het animatieteam van de camping u een Petanque toernooi in de avonduren aan. De traditionele wekelijkse “petanque wedstrijd voor iedereen” is dus verschoven naar de avond en wordt opgeluisterd met een geanimeerde maaltijd. Deelnemers en supporters zitten aldus samen aan dezelfde tafel. Wordt u het eerste winnende team in het seizoen 2017?

Dansen op thema en eten in de avonduren.

De toeschouwers en dans- en muziekamateurs worden verwend in het komende seizoen. Dit gebeurt rondom een feestelijke maaltijd verbonden met de Bretonse of countrycultuur. Beginnelingen, gevorderden en routiniers ontdekken (opnieuw) het plezier van dansen. Deze thema-avonden brengen aangename en gezellige momenten, terwijl men de lokale en interlokale culinaire specialiteiten ontdekt. Nu dan, “kom dansen of kijken hoe men danst”.